"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kim Bu Emre?

Merhaba! Ben, Yunus Emre. 20’li yaşlarının ortalarında, fantastik edebiyat ve sinemadan hoşlanan, melankoli dinlemeyi tercih eden, hem hobi hem de profesyonel olarak yazılım geliştiren ve sevdiceğini çokça seven öylesine biriyim işte.

Şu anda bir finansal teknoloji firmasında yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışıyor ve aynı zamanda tamamen hobi amaçlı çeşitli projeler geliştiriyorum.


Hangi Teknolojiler İle Çalışıyor?

Bazıları profesyonel olarak kendimi geliştirirken bazıları ise tamamen hobi amaçlı öğrendiğim ve kullandığım teknolojileri aşağıda sıraladım. Bu teknolojiler aynı zamanda blogumun ana konularını oluşturmaktadırlar.

Flask, FastAPI, Django, .NET MVC, Laravel, MySQL, PostgreSQL, MsSQL, Google Firebase, Celery, Redis, Apache Kafka, Elasticsearch, ColdFusion, Raspberry Pi, Arduino, Apache HTTP Server, Nginx ve daha nicesi.


Deneyimleri Neler?

2018 yılından beri profesyonel olarak yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum ve ağırlıklı olarak Back-End tarafında geliştirmeler yaptım.

Profesyonel olarak ilk işim 2018 yılında, henüz üniversite döneminde uzaktan eğitim firmaları için geliştirdiğim kurs yönetimi ve çağrı merkezi sistemi oldu. Bu sistem ile yaklaşık 5 firmaya hizmet vererek orta ölçekli bir ekosistemi geliştirdim ve yönettim. Daha sonrasında ise çeşitli büyük projelerin geliştirme ekiplerinde rol aldım.

2021 – ~ -> As Ödeme (Moneytolia), Back-End Developer, İstanbul
2020 – 2021 -> Akinon, Back-End Developer, İstanbul
2018 – 2020 -> Freelancer (XANA CC for Call Centers), Full Stack Developer, Mersin
2017 – 2017 -> Workcube, Stajyer, İstanbul


Eğitim Durumu Nedir?

Mersin Üniversitesi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, 2016 – 2020, Mersin
Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Web Tasarım, 2011 – 2016, Bitlis


Peki Ya Yayınlar?

Sadece yakın arkadaşım İsmail Bülbül tarafından hazırlanan “Etik Hackerlığa Giriş 2” kitabında, makalelerimden ikisine yer verildi.

Etik Hackerlığa Giriş 2, 2018, İsmail Bülbül
↳ Temel ve İleri Seviye Ağ Keşif İşlemleri için NMAP
↳ Port Hacking

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir